fbpx

www.alati-matic.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.


jesenska rasprodaja

Honda FG320DE2H freza

PDFIspisE-mail

6.562,50 kn
Cijena: 4.999,99 kn
Popust: -1.562,51 kn
663.6 €
• Brzine: 1-naprijed i 1-nazad
• Sigurnosni upravljač
• Set od 6 pojedinačno odvojivih usitnjivača
• Podesiva visina upravljača
• Pneumatska spojka
Opis

Navedena cijena vrijedi samo za preuzimanje u trgovini!

Motokultivator HONDA FG320DE je kompaktna kopačica (freza) s pouzdanim Honda GP160 motorom koji pridonosi dugotrajnosti samog uređaja. Namijenjena je za obradu područja od cca 2.500 m².

Uređaj se isporučuje sa usitnjivačima zemlje (4 noža od kovanog željeza, 2 dodatna noža i bočni disk) u standardnoj opremi.

Zaštitni sloj produžuje vijek trajanja noževa. Mjenjač je zatvorenog tipa (lanac kojega podmazuje mast, a ne ulje) sa vodootpornim brtvilima na osovini fi 25 mm. Prijenos se odvija putem remena.

Ugodnom radu doprinosi pogon naprijed – nazad, podesiva visina i zakretanje upravljača, miran i pouzdan upravljački mehanizam, te sklopivi prednji kotač za lakši transport.

Mjenjač ima više brzina koje znače veću fleksibilnost i snagu, te mogućnost rada tempom koji vam odgovara. Bočni diskovi štite vaše biljke od letećeg otpada ili učinka zubaca, tako da motokultivator održavaju savršeno poravnatim pri radu.