fbpx

www.alati-matic.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.Kombinirani plinski bojler atmoTEC exclusive VUW 254/4-7

PDFIspisE-mail

8.183,75 kn
Cijena: 6.956,20 kn
Popust: -1.227,55 kn
Kombinirani uređaj za grijanje i pripremu tople vode
Dva modela: plus i excluive
Vodom hlađeni plamenik s automatskom modulacijom
Funkcija “AtmoGuard”: dvostruki osjetnik dimnih plinova
Opis

Sukladno aktualnoj europskoj direktivi o emisiji štetnih NOx plinova < 56 mgh/kWh, Vaillant je na tržište izbacio novu generaciju atmosferskih uređaja s priključkom na dimnjak atmoTEC plus i exclusive. Kako bi se taj cilj postigao, konstruiran je bojler s plamenikom koji se hladi vodom. S ovim novim konceptom, krajnjem korisniku je na raspolaganju efikasniji i tiši uređaj koji je u potpunosti ekološki prihvatljiv. Uređaj je dostupan kao kombinirani uređaj (grijanje i topla voda), u verziji od 19 kW (plus model) te 24 kW (exclusive model), sa protokom tople vode od 9,6 lit/min (plus) te 12,4 lit/min (exclusive). Za rad uređaja potrebno je ishodovati pozitivan atest dimnjaka, od strane nadležnog dimnjačara.

Razlika između “plus” i “exclusive” modela osim učina je u veličini sekundarnog izmjenjivača topline, koji je kod “exclusive” modela veći pa je i komfor tople vode bolji. Također, kod “exclusive” modela je zaslon veći i s tekstulanim prikazom, dok je kod “plus” modela manji s prikazom simbola.