fbpx

www.alati-matic.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.Ramsauer silikoni - 160 Akril

PDFIspisE-mail

Cijena: 28,75 kn
Popust:
Za brtvljenje pukotina, reški i spojnih reški. Može se premazivati, bez ftalata, mala paropropusnost.

Osnova: disperzija akrilata

Odaberi proizvod
Opis

Mogućnost skladištenja: 12 mjeseci, štititi od smrzavanja

Temperatura obrade: +5°C do +35°C ispitano prema DIN EN ISO 12572

Područje primjene: za reške ili spojeve kod kojih postoji mala dilatacija između drvenih prozora, odnosno okvira vratiju i zida, betona, gips kartona ili žbuke. Prikladno za paranepropusno unutarnje brtvljenje. Za ostala područja primjene koja nisu navedena obratite se našem odjelu za tehničku primjenu.

Obrada: Prianjajuće podloge moraju prihvatiti materijal, biti suhe te bez prašine ili masnoća. Preporučamo da se upijajuće podloge prethodno premažu mješavinom temeljnog premaza od ACRYLA 160 i vode u omjeru 1:1 do 1:2 i da se pričeka s fugiranjem sve dok premaz nije potpuno suh. Preduvjet za besprijekorne radove na brtvljenju je ispravno dimenzioniranje reške i prethodna obrada prianjajućih podloga.


Važno: do nastanka tvrde korice (oko 12 sati pri standardnoj klimi) zaštititi od djelovanja kiše ili otapala. Nakon sušenja u trajanju od tjedan dana mogu se premazati reške, a prije toga se treba provjeriti njihova kompatibilnost sa sustavom premaza.

Profesionalni korisnici mogu na upit dobiti Sigurnosno tehnički list.

Pridržavati se uputa iz tehničkog lista.